tisdag, december 26, 2006

Julafton och safari

Sedan sist har det hunnit vara julafton med en gammal skruttig tomte, som knappt kunde ga och kom inridande pa en asna, till ackompanjmang av djemba-trummor.

Barnen fick varsin julklapp efter att de sjungit blinka lilla stjarna for tomten och alla de franska barnen som sjong nagot annat.

Idag har vi varit pa safari och sett noshorningar, diverse antiloper (eland m.m.), giraffer, krokodiler, apor och vartsvin. Mycket spannande, inga bilder annu, men det kommer.

Pa hotellet intill bor det en pelikan, vi traffade den nar vi var pa en promenad, den gick alldeles framfor oss och lade sig i det andra hotellets stranddusch, senare har vi fatt veta att den bor dar och badar en del i poolen.


Nqr tomten gatt var det forstas afrikansk dans, den ar helt otrolig, de dansar sa att stickor och stran yr, i den 30-gradiga varmen, och ser helt oberorda ut.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ca vá?
Åhhhh vad kul att se att ni har det bra därborta i mitt fädernesland och att Carl och Elsa verkar gilla den afrikanska lunken! Idag är det onsdag 27 och Lennox är enda barnet på dagis så jag vill bara dit och hämta honom så fort jag kan. Hälsa Maria och ungarna och lägg in fler bilder!
Puss Lotta